Twelve significant photographs in any one year is a good crop.

-Ansel Adams

2021, een jaar dat we niet snel zullenvergeten door alle restricties in verband met COVID-19.

In 2020 was mijn passie voor fotografie behoorlijk laag. Dat is ook goed te zien in mijn online activiteit met delen van mijn passie, of de afwezigheid daar van. Toen ik dit project tegenkwam, geïnitieerd door de YouTube’er en landschapsfotograaf Chris Sale, werd ik meteen enthousiast om weer foto’s te maken.

Tijdens dit project zijn wij met een aantal fotografen over de hele wereld gestart met dit project, en zijn wij lokaal opzoek gegaan naar landschappen die in onze omgeving lagen en ons aanspraken. Om onze voortgang te delen kwamen wij elke maand één keer samen om onze successen en worstelingen te bespreken.

Tijdens het project en nu zeker terugkijkend had ik dit erg hard nodig. Zonder deze stok achter de deur, de gesprekken en gekregen handvaten had ik dit project nooit afgerond en de foto’s in een boekje verwerkt.

Dit boekje is op het moment van schrijven voor te bestellen. Het boekje zal maar bestaan uit 1 oplage, dus schrijf je in om dit unieke boekje in handen te krijgen. Dit kun je doen door mij te mailen of het onderstaande formulier te gebruiken: